Logo Klusbedrijf Han(d) s for Hire

Badkamerkast

Een prachtige mooie badkamer maar er was één probleempje, er was bijna geen bergruimte voor handdoeken en dergelijke. De badkamer zelf was eigenlijk ook te klein om een kast in te plaatsen.
Aangrenzend aan de badkamer is een slaapkamer met een muurkast die redelijk ruim bemeten is en voor een deel niet makkelijk bereikbaar. De klant had toen het idee om een gat in de muur te maken waar dan een kast in zou komen die in de muurkast van de slaapkamer uitkomt. Op deze manier creëer je dus meer bergruimte in de badkamer en de muurkast op de slaapkamer, dat deel dat toch niet goed bereikbaar was, zou dan worden gebruikt om de badkamerkast een plaatsje te geven.
Eerst alles goed ingemeten en toen in mijn werkplaatsje de kast gemaakt, alles van wit gelamineerd hout. Daarna eerst een uitsparing in de muur gemaakt waar de kast in komt. Alles goed vastgezet en de bergruimte vanuit de slaapkamer ook aan de binnenzijde waar nu de badkamerkast zit netjes afgewerkt.

Badkamerkast Badkamerkast

En dit is het eindresultaat...

Kast netjes in de wand gemaakt en rondom afgewerkt met een houten lijst. Dezelfde hoogte als het deurkozijn aangehouden zodat het een geheel vormt.

Badkamerkast Badkamerkast