Reviews

We hadden twee lampenkappen van Riviera Maison, waar in het assortiment geen mooie mogelijkheid bestaat om daar een staande lamp van te maken. De creatieve oplossing bedacht door Hans zorgt voor twee unieke lampen in de stijl die wij zochten. Perfect!

Schemerlamp

Donné | 25-03-2016

Dank je wel voor de fijne, praktische oplossing voor ons garagedeur probleem. De brede loopdeur is ideaal, deze is zeer
makkelijk in het gebruik. Dank je wel voor de nette, snelle service.

Ruud | 29-11-2016

Hans heeft bij ons 6 openslaande ramen geplaatst in de dakkapellen voor en achter in hardhout met isolatieglas gegrond en al. Paste precies en behoud het aanzicht van onze voorgevel. Super tevreden over het werk van Hans.

Maurice | 14-08-2016

Vriendelijke man, prettige omgang, correct. Denkt mee. Werkt netjes en snel (ondanks tropische temperaturen op mijn zolder,
sorry nog Hans…).

Jenneke | 14-05-2017

Hans heeft diverse klussen voor ons uitgevoerd. Alles volledig naar tevredenheid. Elektriciteit, houtbewerking en maatwerk,
uitstekend gedaan. Komt afspraken na. Complimenten.

Eric | 19-06-2017

Hans heeft verschillende kleinere klussen die al lang bleven liggen in een dag geklaard! De trap is gerepareerd, snoeren zijn
eindelijk, na jaren, weggewerkt en alle brandmelders hangen. Erg blij mee! Hans werkt netjes en is prettig in de omgang.
Absolute aanrader!

Karin | 07-07-2017

Hans heeft een paar jaar geleden al een hele mooie boekenkast voor ons gemaakt. Dus toen we bedachten dat de zoldertrap afgesloten moest worden lag het voor de hand om Hans weer in te huren.
En weer tot volle tevredenheid. Alles netjes afgewerkt, wat best een uitdaging is in een huis uit 1957 waarvan geen enkele muur echt recht is. Het resultaat is naar ieders tevredenheid. Bij de volgende klus huren we zijn handen weer in.

Harry | 16-09-2017

Hans heeft naar alle tevredenheid alle elektra aangelegd en opbergrekken in elkaar gezet in mijn schuur, planken gemaakt in de voorraadkast, binnenkort hangt hij alle lampen en gordijnrailsen op en als klap op de vuurpeil maakt hij nog schotten op de
zolder, Hans is betrouwbaar, prettig in de omgang, secuur en een harde werker. Je kunt hem met een gerust hart inhuren voor uw klussen!

Patricia | 16-10-2017

Hans heeft voor ons al verschillende klussen gedaan, waaronder een mooie kap aan de voorkant van het huis, boven het zonnescherm, om  de overlast van duiven tegen te gaan. Is de perfecte oplossing. Vandaag heeft hij het schuurdak onderhanden genomen, en gerepareerd. Dat lekt nu dus niet meer. Hij legt alles heel goed uit, en werkt secuur en ruimt alles
naderhand weer op. Wij zijn heel blij met Hans.

José | 30-10-2017

Hans is een betrouwbare, kundige man, die goed meedenkt over oplossingen en hij komt met ideeën waar wij geen raad wisten. Hij is flexibel en daarnaast heel punctueel. Én een hele gezellige peer om in huis te hebben. Absolute aanrader!

Stephanie | 04-06-2018

Wat zijn wij blij dat we Hans hebben ontmoet. Hij heeft voor ons heel veel verschillende klussen gedaan. Nu is ons huis getransformeerd!
Binnen heeft hij een nieuwe trapkast met mooie deuren gemaakt. De kastdeuren zijn precies hetzelfde als de deuren van de slaapkamers. Nu is het een mooi geheel. Een heel nuttig en mooi oplossing voor onze spulletjes.
Beneden heeft Hans de grote schuifpui veranderd naar twee openslaande deuren. Alles is heel netjes gedaan en mooi gemaakt.
Ons huis heeft twee aanbouwen gemaakt van verschillende materialen. Hans heeft alles opgeknapt met hout. Nu ziet het er heel mooi uit.
Hans heeft oog voor detail en is een 100% vakman. Hans werkt altijd heel netjes, hij ruimt alles op. Wij zijn super tevreden.
Bij de volgende klus huren wij zijn handen weer in!

Carol | 25-06-2018

Betrouwbaar adres!
Gedurende onze vakantie heeft Hans diverse werkzaamheden gedaan aan ons appartement in Eindhoven (badkamer en
keuken). Keurig afgewerkt en waar nodig met eigen initiatief voorkomende problemen opgelost. Dank daarvoor Hans.

Maarten | 13-04-2019

Hans heeft bij ons de zolder verbouwd. Hierbij hebben we een aparte wasruimte gerealiseerd en een mooie slaapkamer. Veel extra bergruimte met mooie materialen afgewerkt. Hans heeft uitstekende adviezen m.b.t. mogelijke oplossingen wat ik als zeer prettig ervaar. Hans is een prima vakman die mee denkt met zijn opdrachtgevers.

Levin | 09-04-2020

Hans heeft twee heel mooie kasten gemaakt in mijn keuken. Zeer naar mijn tevredenheid! In mijn schuur heeft hij een stevig en veilig werkblad gemaakt, waarop ik droger en vriezer heb staan. Opnieuw zeer naar mijn tevredenheid!
Daarnaast heeft Hans nog andere klussen uitgevoerd; hij heeft lampen opgehangen, een glazen douchewand geplaatst en enkele badkameraccessoires bevestigd.

Als je een vakman nodig hebt, ben je bij Hans aan het juiste adres. Hij denkt mee, geeft goede adviezen, maakt mooie dingen
en werkt super netjes!

Loes | 02-03-2021

Zeer tevreden over het timmerwerk van Hans! Werkt netjes en voert uit wat is afgesproken! Bovendien een perfecte plaatsing van mijn glazen schuifdeur! Een werk dat hij naar eigen zeggen nog niet eerder had verricht!
Ja ik ben zeer tevreden en hoop hem bij een volgende klus weer te mogen vragen!

Corrie | 10-04-2021

Nadat Hans voor ons de kasten voor de garage heeft gebouwd twijfelden we niet om hem weer voor de volgende klus (zolder) te vragen. Het is prettig als iemand inzicht heeft en met oplossingen komt waar je zelf nog niet op was gekomen. Dit is waardevol en zeker wat wenselijk voor iedereen die niet dagelijks in de bouw zit. Hij heeft in de garage kasten gemaakt waarachter koelkast e.d. weggewerkt worden. Hij heeft meteen de aansluitingen geregeld en wastafel in elkaar gezet. Op de zolder heeft hij de kamers gesplitst, deuren gemonteerd en schuifkasten gemaakt zodat er opbergruimte is ontstaan.
Hans komt zijn afspraken na, is helder en duidelijk in zijn communicatie (ook via mail) en kan super zelfstandig werken. Dit maakt het prettig om hem voor alles te vragen omdat hij erg handig is. Ik kan iedereen Hans direct zonder twijfel aanraden.

Pepijn | 20-04-2021

Nadat we door één van de treden van onze keldertrap waren gezakt (houtworm), heeft Hans dit snel en netjes kunnen
oplossen door een hele mooie nieuwe houten trap te maken en monteren. Hij heeft ook meteen de loszittende leuning
vastgezet! Kortom, wij zijn dik tevreden!

Paulien | 20-09-2021

Hans heeft mijn oude boekenkast bijna helemaal gebruikt om een nieuw tv meubel en 2 andere kastjes te maken. Heerlijk duurzaam en ziet er prachtig uit.

Anoniem | 13-02-2023

Creatief meedenkende betrouwbare vakman!

Naar aanleiding van slechts een paar eenvoudige tekeningen heeft Hans zeer snel begrepen wat ik zocht en wat voor mij belangrijk was. Hans heeft me met de keuzes betr. hout en afmetingen attent geholpen & ondersteund. Er waren details, zoals o.a. het ophangsysteem en stabiliteit, die uiterst elegant en professioneel zijn opgelost. Ik merkte, dat Hans met veel hart en ziel aan mijn meubelstukken heeft gewerkt en het resultaat mag er zijn!

Dies | 03-06-2023

Topkwaliteit

Hans neemt de tijd om mee te denken in hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd en geeft daarbij waardevolle tips vanuit zijn ervaring in wat mogelijk en juist niet mogelijk is. Daarnaast is hij flexibel als het gaat om beschikbaarheid. Tot slot heeft Hans aandacht voor kwaliteit: het product is van topkwaliteit en perfect afgewerkt! Voor een volgende klus zouden wij zeker Hans weer vragen.

Marco | 06-07-2023